
بسیاری از مردم به طور تصادفی لوگو و برند را با هم ترکیب می کنند، اما این یک اشتباه صادقانه است. به هر حال، لوگوها سنگ بنای هر کمپین برندسازی، MVP برندسازی هستند. اما برای کسانی که به طور منظم با آنها سروکار دارند، لوگوها و برندها متمایز هستند و هر کدام تفاوت های خاص خود را دارند. برای استفاده از هر دو – و بهینه سازی کسب و کارتان – باید بدانید چه چیزی آنها را از هم جدا می کند.
در زیر به توضیح لوگو در مقابل سردرگمی برند می پردازیم. ما در مورد اینکه چه چیزی لوگوها و برندسازی را از هم جدا می کند و به طور خاص تر، چگونه می توانید هر دو را به تنهایی برای کسب و کار خود کامل کنید، بحث خواهیم کرد.
برندسازی چیست؟
–
برندسازی بخشی از بازاریابی است که به یک شرکت هویت منحصربهفردی میدهد تا برای مشتریان هدف جذاب باشد. به عنوان مثال، نام تجاری یک شرکت اسباببازی ممکن است حول یک هویت سرگرمکننده و جوان پسند باشد تا برای کودکان جذاب باشد، در حالی که نام تجاری یک شرکت حقوقی ممکن است از هویت رسمی و حرفهای برای تأکید بر قابلیتهای خود استفاده کند.
مصرف کنندگان تمایل دارند شرکت ها را به عنوان افراد در نظر بگیرند، بنابراین آنها به طور طبیعی می خواهند با شرکت هایی که با آنها ارتباط دارند کار کنند. برندسازی استراتژیک شرکت را به گونهای معرفی میکند که بیشترین همدلی را با مخاطبان هدف خود داشته باشد – هر کسی تیپهای شخصیتی خاصی دارد که برایشان جذاب است، و برندسازی شرکت را به عنوان فردی با بهترین تیپ شخصیتی برای بازارش معرفی میکند. بهترین برندسازی حتی یک جامعه جدید برای مشتریان خود ایجاد میکند و به مصرفکنندگان حس «در گروهی» شبیه به آنها را میدهد.

برندسازی عمیق تر از شخصیت است. برندها می توانند با پیشنهاد برتر بودن محصولاتشان یا با استفاده از موفقیت های گذشته خود را در بازار قرار دهند. علاوه بر این، برندسازی میتواند برای تسلط بر بخشهای خاص بازار مورد استفاده قرار گیرد – برای مثال، نام تجاری میتواند محصولات شما را به عنوان نسخه مقرونبهصرفهتری از محصول دیگر با هدف مصرفکنندگانی که توانایی خرید نسخه اصلی را ندارند، قرار دهد.
چگونه برندسازی به همه اینها دست می یابد؟ ابتدا لوگو، اما بعداً در مورد آن صحبت خواهیم کرد. سایر استراتژی های برندسازی عبارتند از:
- انواع محصولات
- بسته بندی محصول
- مواد و شیوه های تجاری (به عنوان مثال استفاده از مواد پایدار)
- قیمت گذاری
- ماموریت و ارزش ها
- رنگ ها و تصاویر عمدی در وب سایت ها یا فروشگاه ها
- لحن صدا در کپی رایتینگ: تبلیغات، رسانه های اجتماعی، کپی وب سایت، وبلاگ ها و غیره.
- طلسم و شعار
- تجربه کاربر و سفرهای مشتری
- تجربه فروشگاه
- خدمات مشتری
- سخنرانان و تأثیرگذاران
- فرهنگ شرکت
- سیاست های تجاری
- کمپین های تبلیغاتی
اساساً، هر تعاملی که یک شرکت با مصرف کنندگان خود دارد، فرصتی برای گسترش برند خود است. در اصل، هدف از برندسازی ایجاد تأثیر خوب بر روی مخاطب خاص است، زیرا برداشت خوب منجر به کسب و کار بیشتر می شود.
لوگوها چیست؟
–
از نظر فنی، لوگوها صرفاً نمادها یا نمادهایی هستند که نشان دهنده یک شرکت هستند. اما از آنجایی که مصرفکنندگان ویژگیهای لوگو را با ویژگیهای شرکت مرتبط میدانند، لوگوها میتوانند نظرات مردم را در مورد شرکت متقاعد کرده و تحت تأثیر قرار دهند.
لوگوی خود را به عنوان چهره برند خود در نظر بگیرید. این چیزی است که مردم ابتدا متوجه می شوند و وقتی به شرکت شما فکر می کنند به آن فکر می کنند. این باعث می شود نه تنها بهترین ابزار برندسازی، بلکه ابزاری قدرتمند برای فروش و تجارت باشد. اگر بتوانید از همان لحظه ای که برای اولین بار لوگوی شما را می بینند بر نحوه تفسیر برند شما تأثیر بگذارید، در درازمدت شروعی برای ایجاد مشتریان وفادار خواهید داشت.

اما دانستن نحوه طراحی لوگو همیشه آسان نیست. لوگوها بیش از یک قرن تکنیک های طراحی گرافیکی و روانشناسی رنگ را در خود جای داده اند و به مهارت های هنری و تسلط بر نرم افزارهای طراحی اشاره ای نکنیم. ظرافتها و ظرافتهای زیادی در آن وجود دارد: هر شکل، رنگ و خط یک خط میتواند به طور موثر احساس کاربران را در مورد آن، و در نتیجه، احساس آنها را در مورد شرکت شما تغییر دهد.
لوگو در مقابل برندسازی: تفاوت چیست؟
–
به طور خلاصه، یک لوگو تنها یکی از اجزای بسیاری در یک استراتژی برندسازی بزرگتر است. لوگوها یکی از مهم ترین بخش های برندسازی هستند، اما تنها بخش برندسازی نیستند. یک استراتژی جامع برندسازی نه تنها شامل لوگوها، بلکه همه دسترسی های عمومی است.
با این حال، جدا کردن لوگو از برند دشوار است زیرا لوگو نشان دهنده کل استراتژی برندسازی است. طراحی لوگو به طور مستقیم شخصیت برند را منعکس می کند: رنگ ها، اشکال و تایپوگرافی خاص احساسات خاصی را در بیننده برمی انگیزد، بنابراین طراحان می توانند کنترل کنند که آیا برند به عنوان بازیگوش یا جدی، لوکس یا مقرون به صرفه، کلاسیک یا مدرن تفسیر شود.
برخی از تصاویر بصری می توانند نشان دهند که شما چه نوع شرکتی هستید. استفاده از تصاویر شماتیک نشان می دهد که شما یک شرکت فناوری هستید، استفاده از گیاهان و سبزیجات نشان می دهد که محصولات شما طبیعی هستند و غیره.
اما یک لوگو فقط تا این حد می تواند پیش برود. نام تجاری به طور کلی در هر تعامل تأثیر می گذارد، بنابراین از یک لوگو بسیار بیشتر استفاده می کند. نام تجاری شامل نحوه صحبت کردن شرکت شما در متن وب سایت، تبلیغات، وبلاگ ها و رسانه های اجتماعی است. این شامل مواردی است که مشتریان شما هنگام بازدید از فروشگاه یا وب سایت شما می بینند. همچنین شامل شهرت موجود شرکت، مانند میزان محبوبیت یا تبلیغاتی است که دریافت کرده است.
وقتی با غریبه ها ملاقات می کنیم، مثلاً در یک مهمانی، تمایل داریم آنها را با یک ویژگی خاص مرتبط کنیم تا به ما کمک کند به خاطر بسپاریم. شاید این یک اکسسوری پر زرق و برقی باشد که پوشیده اند، یا شغلشان، یا صدای خنده هایشان. اگر برندسازی به عنوان یک کل شخصیت شرکت است، پس لوگو چیزی است که ابتدا به آن فکر می کنید. این تنها ویژگی انسان نیست، بلکه بارزترین آن است.
لوگو و نام تجاری: کدام یک اول است؟
–
لوگوی شما باید طوری طراحی شود که از هویت برند شما پشتیبانی کند، بنابراین برند شما باید در اولویت باشد. تقریباً مثل این است که لوگوی شما محصول جانبی تصمیمات برندسازی شما است. بنابراین اولین قدم شما باید تعیین برندی باشد که می خواهید.
بهترین رویکرد برای این کار همیشه بر اساس این است که مخاطب هدف شما چه کسی است. نام تجاری چیزی مبتنی بر ترجیحات صاحب شرکت یا برخی الهامات خلاقانه خود به خود نیست. این پاسخ منطقی به این است که شخصیت برند به بهترین وجه در بین مخاطبان خاص شما طنین انداز می شود. بنابراین، ابتدا باید بدانید که کاربران هدف شما چه کسانی هستند و چه می خواهند.
از آنجا، می توانید هویت برند خود را بر اساس آنچه در مورد کاربران خود می دانید بسازید. شما اساساً در حال ساختن برندی هستید که آنها میخواهند شما باشید، از ویژگیهای تصویر بزرگ مانند انواع محصولاتی که ارائه میدهید، قیمتگذاری و ارزشهای شرکت شما، تا جزئیات ظریف مانند طرحهای رنگی، لحن صدای در محدوده شما، و تصاویر بصری در شما. لوگو.

اگر در این مرحله گیر کرده اید، تهیه لیستی از صفت هایی که برندی را که می خواهید باشید، توصیف می کند، کمک می کند. ویژگیهای شخصیتی مانند «دوستانه»، «فداکار» یا «پیچیده» میتواند به شما در تعیین نحوه توسعه برندتان کمک کند. به همین ترتیب، ویژگیهای تجاریمحورتر مانند «مقرونبهصرفه»، «انحصاری» یا «بالاترین» نیز میتواند مسیری را که استراتژی برندسازی شما در پیش میگیرد را دیکته کند.
هنگامی که برندی را که می خواهید باشید، ایجاد کردید، تنها در این صورت باید لوگوی خود را طراحی کنید. بهترین طراحان لوگو می دانند که چگونه به صورت بصری ویژگی های برند انتخابی شما را در رنگ ها، شکل ها و تایپوگرافی مناسب به تصویر بکشند.
به عنوان مثال، روانشناسی شکل به ما می گوید که برندهایی که می خواهند غیررسمی و جذاب باشند باید از دایره ها و خطوط منحنی زیادی استفاده کنند، در حالی که مارک هایی که می خواهند حرفه ای تر باشند باید از خطوط مربع و مستقیم استفاده کنند. این تکنیک های طراحی گرافیک همیشه واضح نیستند، اما یک طراح باتجربه آنها را از روی قلب می داند.

لوگو و برند تفاوت چندانی با هم ندارند
–
به راحتی می توان لوگو و برند را با هم اشتباه گرفت، زیرا آنها به طور ذاتی در هم تنیده هستند. شما نمی توانید یکی را بدون دیگری داشته باشید. فقط به یاد داشته باشید که لوگو بخشی از برندسازی است، نه برعکس. همیشه قبل از اینکه به طراحی لوگوی خود فکر کنید، باید به سوالات بزرگ برندینگ پاسخ دهید. اینکه چه کسی می خواهید به عنوان یک برند باشید تعیین می کند که لوگوی شما چیست، اما وقتی مشتریان شما لوگوی شما را ببینند، دقیقاً می دانند که شما چه نوع برندی هستید.
آیا می خواهید لوگو یا طراحی برند عالی برای برند خود داشته باشید؟
طراحان ما می توانند به شما در ایجاد تقریباً هر چیزی کمک کنند.
یک طرح دریافت کنید
The post لوگو در مقابل برندینگ: تفاوت بین لوگو و برندینگ چیست؟ اولین بار در 99طراحی ظاهر شد.